Кучето е най-добрият приятел на човека. Верни и искрени, те

...
Кучето е най-добрият приятел на човека. Верни и искрени, те
Коментари Харесай

Предано куче спасило дете от гибел в снежна буря

Кучето е най-хубавият другар на индивида. Верни и откровени, те обичат и пазят до дъно. Те няма да оставят човек в неволя, няма да го оставят, в случай че е беззащитен.

Четириног воин

Преди няколко години в населено място в Алтайския край се случил необикновен и трогателен случай. Силни студове, вихрушка и снеговалеж завладели локалните земи.

Пътниците, които вървели към своите обитаеми места, онемели от видяното по време на снежната стихия. Сред огромните снежни преспи лежало куче, което на процедура било покрито със сняг. Очевидци решили да спасят четириногото, само че приближавайки кучето се изправило и хората разбрали за какво лежи в снежната преспа.

На земята лежало малко дете, а кучето треперещо топлело с дъха си бебето и следяло от близко дейностите на спасителите му.

За благополучие, съумели да спасят измръзналото бебе. То оживяло в подобен мраз с помощта на кучето, което го топлели въ виелицата. Четириногият избавител получило името Герой. Безстрашен и рискуващ живота си, кучето потвърдило, че няма по-предано от него.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР