Куба се обърна към ръководителя на дипломатическата мисия на САЩ

...
Куба се обърна към ръководителя на дипломатическата мисия на САЩ
Коментари Харесай

Куба обвинява САЩ в намеса във вътрешните работи на страната

Куба се обърна към ръководителя на дипломатическата задача на Съединени американски щати в Хавана Тимоти Зунига-Браун, с цел да стачкува против поддръжката му за членовете на опозиционната група „ Сан Исидро “, оповестява „ Дойче Веле “.
" През нощта на 28 ноември, генералният шеф, отговарящ за Съединени американски щати на Министерството на външните работи, Карлос Фернандес де Косио, прикани краткотрайния поверен в работата на Съединени американски щати Тимоти Зунига-Браун ", оповестява външното министерство в записка, оповестена на формалния му уеб страница.
 Съединени американски щати постановат нови наказания на Куба Съединени американски щати постановат нови наказания на Куба
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп разгласи в сряда нови наказания, свързани с Куба, заяви Ройтерс. Мерките ще забранят на американците да от...
Според текста, откакто персонално отишъл в къщата в квартал Сан Исидро, " където се организира събитие на политическа и обществена провокация " и да вземе няколко от деятелите в колата си, са " съществени нарушавания " на функционалностите на Зунига-Браун като „ посланик и началник на задачата “.
Това е " очевидна и предизвикателна интервенция във вътрешнополитическите каузи на Куба и неоспорими нарушавания на Виенската спогодба за дипломатическите връзки ", се акцентира в изказването.
" Куба не разрешава на Съединени американски щати или която и да е страна да се намесва във вътрешните работи на страната ", упорства Фернандес де Косио, който изиска от Временния щат на Съединени американски щати да трансферира известието във Вашингтон.
Фернандес де Косио за следващ път упрекна държавното управление на Съединени американски щати, че финансира, насочва и подтиква опозиционните групировки на острова да „ оспорват престижа на държавното управление, както посредством мирни способи, по този начин и с принуждение “. Освен това, Хавана дефинира деятелите на Движението „ Сан Исидро “ като „ наемници “ и ги свърза непосредствено с Държавния департамент на Съединени американски щати.
 Съединени американски щати не престават да проверяват дали техни дипломати не са шумово насилвани в Куба Съединени американски щати не престават да проверяват дали техни дипломати не са " шумово насилвани " в Куба
Властите на Съединени американски щати не престават да проверяват " акустичните офанзиви " против американски дипломати в Куба, само че към момента не са съумели да открият прочие..
" Суверенната Куба не приема интервенция. Някои упорстват да взе участие в медийни излъчвания против Революцията, отравяния и неистини в мрежите. Кубинският революционен народ ще се бори ", написа кубинският президент Мигел Диас-Канел в своя акаунт в Туитър.

Sovereign Cuba accepts no interferences. Some tire themselves in leading media shows again the Revolution poisoning and lying in the social networks. The revolucionary ones shall fight back.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР