Ку-ку Бенд тръгва на турне, но без Слави. Музикантите Евгени

...
Ку-ку Бенд тръгва на турне, но без Слави. Музикантите Евгени
Коментари Харесай

Ку Ку бенд на турне без Слави! Причината

" Ку-ку Бенд " потегля на турне, само че без Слави. Музикантите Евгени Димитров-Маестрото и проф. Цветан Недялков разкриха за какво, както и каква е тайната да са дружно към този момент 30 години. 

  " Ние сме забавна групировка, тъй като при нас са събрани разнообразни музиканти - такива, които се занимават с фолклор, с рок, с класическа музика... Ние сме образец за това и по какъв начин политиците могат да се учат от нас - по какъв начин да се подхожда с почитание към другия от теб " - сподели пред Би Ти Ви Цветан Недялков.

От първичния състав на бенда са се запазили съвсем всички членове. 

Бендът потегля на турне след 13-годишно спиране.

Тазгодишното турне на " Ку-ку Бенд " обаче ще е без Слави Трифонов поради неговите задължения в друга област. 

" С безусловно схващане той приема това. Всеки един от членовете на " Ку-ку Бенд " постоянно е можел да развива независими планове и да свири в други групи. Ние го разбираме, и той схваща нас " - по този начин Маестрото отговори на въпроса дали Слави Трифонов ще се включи в турнето. 

Балетът също няма да участва. Причината - желанието на музикантите е да се съсредоточат върху това, което в действителност ги събира, а точно музиката. 

И двамата си спомнят доста добре началото на " ку-ку Бенд ", първото им турне  като " ку-ку Бенд ", която е изключително прочувствена за Маестрото. 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР