Крушата не пада по-далеч от дървото. Тъкмо новините около подвизите

...
Крушата не пада по-далеч от дървото. Тъкмо новините около подвизите
Коментари Харесай

Връх на наглостта! Синът на единия от „слепите шофьори“ фучи с 200 км/ч. и хули хората по спирките

Крушата не пада по-далеч от дървото. Тъкмо новините към подвизите на небезизвестното семейство Маринови от Долни Дъбник станаха по-оскъдни поради пребиваването на огромна част от тях зад решетките, и хоп! – появи се нов воин, очевидно стремящ се да влезе в медийното пространство с 200 км/ч., написа glasnews.

Става дума за сина на единия от „ слепите “ братя – Станьо Маринов, и племенник на брат му Горан Станев, за които е писано много и които сега се подвизават в пандиза.

Иван Маринов, популярност богу, не е кьорав и дори има шофьорска брошура (за разлика от татко си и чичо си). Което евентуално в неговото схващане значи едно – че може да фучи изцяло несмущаван по пътищата с BMW-то си, вдигайки 200 км/ч и фукайки се със стореното в обществените мрежи.

„ Героизмът “ се случва сред Плевен и Долни Дъбник, където ограничаването е 90 км/ч. Което значи, че наследникът на Станьо Маринов е превишил скоростта „ единствено “ със 110 км/ч. Това, несъмнено, е мотив за горделивост, което автоматизирано излиза наяве от коментара на Иван:

„ Обикновено тези, които хейтят БМВ, или висят по спирките и чакат градския, или карат Голф Феро и 9 Tdi. Това е ситуацията. Запишете си “, споделя самоуверено и поучаващо Маринов-младши, явно изживявайки се като богопомазан. Вижте и чуйте:

Сега остава да видят и чуят и от полицията, като се надяваме това да се случи много по-бързо от случая с неговия родител и брат му, за които 12 лекари специалисти месеци наред не можеха да решат какъв брой в действителност са слепи, до момента в който караха без проблем първокласните си коли. Въпреки че по документи се водеха слепи като къртици…

Шест години след акцията на Министерство на вътрешните работи, ДАНС и прокуратурата в Плевен през януари 2014 година против ромския клан от Долни Дъбник, слепите братя Горан и Станьо най-сетне влязоха в пандиза за пране на пари. Първо водиха Горан Станев да търка наровете, а след това задържаха в Англия и избягалия му брат Станьо Маринов, след което беше екстрадиран в страната ни и в този момент прави компания на брат си в пандиза.

Станьо би трябвало да лежи 9 години за пране на пари. Брат му е наказан на 3 години, а майка им е в пандиза за 8 години.

Горан Станев и Станьо Маринов бяха на прицела на прокуратурата и след следствие на Тина Ивайлова и GlasNews. Тогава изданието описа по какъв начин при решение на ТЕЛК за 100% неработоспособност и слепота, братята карат без проблем първокласните си коли.

На „ слепците “ им бяха отнети единствено инвалидните пенсии, които не подхождат на лукса, в който живеят. Показахме ви по какъв начин правят всевъзможен тип действия, нетипични за слепи хора, и живеят в благоденствие.

Цялото семейство е разследвано за пране на пари. Братята са подсъдими дружно със своите родители – Иванка и към този момент починалия Иван Маринов, както и сестра им Елисавета Маринова.

Припомняме, че единствено преди дни различен джигит, движещ се с 200 км/ч умъртви френски жител с Поршето си на Околовръстното шосе в София.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР