Круизните пътувания по време на пандемията от коронавирус напълно бяха

...
Круизните пътувания по време на пандемията от коронавирус напълно бяха
Коментари Харесай

Засилен интерес към круизните пътувания отчитат от бранша

Круизните пътувания по време на пандемията от ковид изцяло бяха спрели. Над 300 кораба бяха придвижени да пристанища или в морето стояха на изчакване и в продължение на три години те не плаваха.

Пътуванията започнаха страхливо в средата на 2021 година. През 2022година не дребна част от положителните круизни оператори оповестиха, че са стигнали равнищата от преди пандемията, а някои от тях показаха, че са ги минали. Днес може да се каже, че ограниченията за Covid-19 на борда са в предишното.

След възбраната за пътешестване ползата към корабите, както и към всички пътувания набъбна скокообразно, показва Борис Боев – продуктов управител на един от туроператорите, които оферират този тип ваканции. Какво се случи откакто здравните ограничения отпаднаха, по какъв начин се промени тази промишленост - с него беседва Мила Младенова.

За лятото на тази година за една седмица на круиз за двама души или за семейство с деца като цена не се разграничава доста от една седмица на българското Черноморие или турските курорти на база ол инклузив /всичко включено в цената/, споделя Борис Боев.

 

 
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР