Кризата на средната възраст при мъжете и жените се проявява

...
Кризата на средната възраст при мъжете и жените се проявява
Коментари Харесай

Кризата на средната възраст при мъжете

Кризата на междинната възраст при мъжете и дамите се демонстрира на друга възраст. Макар интервалите за физическите промени и съпътстващите ги прочувствени положения през годините доста да са се трансформирали, тази рецесия се случва почти към 30-те години на дамата и към 40-те години на мъжа.

Жената схваща 30-тата си година като завършек на младостта. Тя осъзнава, че в никакъв случай няма да е по този начин красива, кожата й – по този начин свежа. Че безсънните нощи по питейни заведения стартират да й се отразяват, че към този момент има потребност от физическа интензивност, в случай че желае да резервира фигурата. Тоест всички блага на младостта са към този момент минало и тя би трябвало да работи за това, което е приемала за даденост.

При мъжете рецесията на междинната възраст протича по сходен метод, единствено че десетилетие по-късно от дамата. Мъжът на 40 схваща същото – че младостта е отминала. Той към този момент няма тези стегнати и издържливи мускули, косата му се прошарва. Може би е фамилен, с деца и фамилният живот внезапно стартира да го отегчава.

“Мъжът на 40 обезверено желае да си напомни младостта и да си върне най-малко парченце от нея, тъй че да се почувства още веднъж витален и прелъстителен. ”

Признаци за рецесията на междинната възраст

Той стартира нещо ново – ново занимание, нов тип музика или филми, сменя нормалните си места за развлечение и отмора, сменя даже средата си. Предпочита компанията на млади мъже или такива с триумфи в обществения живот.

Той към този момент се интересува от фигурата си и външния си тип. Понякога да хващате да се оглежда от всички страни пред огледалото с сдържаност в погледа. Той може да стартира да спортува, да се движи повече, да му харесва да пазари облекла и да чете фешън списания, да подвига тежести вкъщи и даже да внимава с какво се храни – все неща, които до този миг може би е неглижирал.

Мъжът стартира да прави импулсивни неща. Довчера прозорлив фамилен човек, който ви подлагаше на критика за следващия нов чифт обувки, през днешния ден ненадейно си купува нова вратовръзка, взима си болничен и отива на разходка измежду природата или какво и да е, само че да е отвън ритъма и ежедневната рутина.

И, да, заглежда се по по-млади дами. Неминуемо е. Той желае още веднъж да е прелъстителен, и то за очи, които не познават характера му радикално както вие. Иска да е забавен и автентичен, да флиртува и доста добре осъзнава, по какъв начин някои по-млади дами си падат по зрели мъже.

Звучи като втори пубертет и нерядко, като изключим физическите признаци, това е съвсем същото. Понякога всичко това е съпроводено с нервни прояви, докачливост и предпочитание за уединение. Почти като дете в пубертета. Но без да се изкушавате да влизате в ролята на родител по отношение на него, може да преживеете дружно този интервал като нещо напълно естествено в взаимния ви път.

Как да се отнасяме, в случай че брачният партньор ни претърпява рецесия на междинната възраст?

Бъдете толерантни. Да, това се случва и да, то е естествено. Подхождайте с схващане и без обвинявания и подигравка, с цел да не отдалечите така и така мъжа от себе си. Мъжете не са ни длъжни и ние също би трябвало да дадем в сложен миг. Нима ние също няма да имаме такива?

Бъдете отворени към измененията, които го дърпат отвън фамилния живот. Позволете му без съмнение да прави тези дребни крачки отвън рутината. Да тренира още веднъж футбол или да върви на бар с други " пострадали. " Мъжът има потребност в действителност да почувства остарялото си " Аз ".

Сега откликнете на новото му " Аз ". Нова прическа, хубави обувки, старайте се да бъдете привлекателна поради него. Излизайте на ресторант или се разхождайте в парка, направете му подарък. Малките непредвидени жестове на внимание трогват всеки мъж, когато обича.

Не го иронизирайте и цупете когато се загледа по някоя млада жена, най-малко външно не се дразнете и се усмихнете. И те имат потребност да бъдат огледани въпреки всичко, младостта обича да бъде харесвана. Вие имате зад тила си години обич и съгласие, които са по-важни от късите поли и деколтетата.

Изневярата

Изневярата е нещо, което доста изкушава мъжете на междинната възраст и нерядко тъкмо тогава те намират държанка или напряко се развеждат и без да има друга жена. Много мъже са разочаровани от фамилния си живот, от дамите си и търсят коренна смяна за себе си. Не постоянно аргументите са тъкмо в този спешен за него миг, само че нерядко се оказва миг на равносметка, която не е в наша изгода.

Изкушенията за тях са прекалено много - млади, красиви дами, които им оферират трогателен живот и те се усещат още веднъж млади и мечтани. Много от младите дами намерено си търсят тъкмо този вид мъже и се възползват от обстановката. Изпитанието на което може да бъде подложена вашата връзка въобще не е малко, само че една интелигентна и обичаща жена знае по какъв начин да се оправи с тази обстановка.

Ако държите на мъжа си, дайте му независимост, само че показвайте, че предпочитате въпреки всичко да сте дружно. Опитайте и да измененията и половото си държание по отношение на него. Рутината в леглото е нещо ужасно, само че за тази възраст е пагубно. Купувайте хубаво долни дрехи, давайте си взаимно многообразие и повече освободеност и се наслаждавайте на секса. За годините вие знаете по какъв начин да го вършиме въпреки всичко.

Изпитанията пред една фамилна двойка може да са доста и от друго естество, само че в случай че я има любовта, няма рецесия, която да не може да бъде преодоляна. Ако не можем да споделим сложните моменти, няма да можем да се насладим на хубавите. А с годините те стават още по-хубави.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР