Кризата на италианския гранд Милан, воден от Дженаро Гатузо, се

...
Кризата на италианския гранд Милан, воден от Дженаро Гатузо, се
Коментари Харесай

"Милан" на Гатузо повтори антипостижение от 1984 г.

Кризата на италианския гранд " Милан ", воден от Дженаро Гатузо, се задълбочава! След като не съумяха да продължат в елиминационната фаза на Лига Европа, " росонерите " повториха свои антирекорд от 1984 година в локалното състезание.

В 19-ия кръг на Серия " А " " Милан " не съумя да победи " Фрозиноне " и двата отбора приключиха при резултат 0:0. Така възпитаниците на Гатузо нямат победа от 4 кръга насам. Нещо повече! Те не са успявали да вкарат гол от също толкоз време.

За последно голмайстори за " Милан " бяха Патрик Кутроне и Франк Кесие. Те означиха двете попадения за успеха с 2:1 против " Парма " на 2 декември. От тогава " росонерите " направиха 3 нулеви равенства - с " Торино ", " Болоня " и " Фрозиноне ", и изгубиха с 0:1 от " Фиорентина ".

За последно сходно антипостижение " Милан " направи през сезон 1984/1985. Тогава " росонерите " приключиха на 5-о място в крайното класиране.

Гатузо е треньор на " росонерите " от ноември 2017 година Договорът му е до 2021 година, само че поради неприятните резултати италианските медии не изключват управлението скоро да го размени.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР