Критично е състоянието на петима от осемте ранени при тежката

...
Критично е състоянието на петима от осемте ранени при тежката
Коментари Харесай

Дойде и най-черната вест от мелето край Добрич: 5 са в критично състояние, вадят трупове от…

Критично е положението на петима от осемте ранени при тежката злополука по пътя Добрич – Крушари, на 2 км в отбивката за село Росеново. Както по-рано съобщихме, при нея починаха двама чиновници на Горското стопанство.
Те са пътували в длъжностен автомобил УАЗ, дружно с още петима служащи. В момента в района се правят залесителни действия, оповестиха за Про Нюз Добрич от Североизточното държавно дружество.
В болница са и тримата пасажери от лекия автомобил Мерцедес.
Петима от откараните в Спешното поделение на МБАЛ Добрич са с заплаха за живота, в сериозно положение. Имат тежки съчетани контузии и голям брой счупвания. Те ще бъдат настанени в отделението по реанимация. Другите трима са в по-леко положение.
Според първична информация от ОД на Министерство на вътрешните работи злополуката е вследствие на преден конфликт. Ударът е бил толкоз нечовечен, че от него единият автомобил е на две елементи, на 20 метра една от друга, от двете страни на пътя.
В момента чиновници на Регионалната дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ разрязват УАЗ-ката, с цел да могат да извадят труповете на починалите.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР