Кристиян Шкварек, ФейсбукСмазваща победа за консервативния блок на изборите в

...
Кристиян Шкварек, ФейсбукСмазваща победа за консервативния блок на изборите в
Коментари Харесай

Шкварек: Консервативната вълна на континента е реалност и трудно може да бъде спряна

Кристиян Шкварек, Facebook

Смазваща победа за консервативния блок на изборите в Италия през вчерашния ден!

Италия - третата по мярка стопанска система на континента, се причислява към заформящия се закостенял лагер от страни, паралелно до Унгария на Орбан и Полша на Качински.

Страната ще има първата в историята си жена министър председател в лицето на Джорджия Мелони, която имам удоволствието да познавам персонално, защото е президент на Партията на Европейските Консерватори и Реформисти (ЕКР), на чиято група в Екологичен потенциал съм формален представител за България от 2019-та.

" Шефката " ми, казано шеговито, се яви на тези избори със слогана " Dio, Patria, famiglia! " - " Бог, татковина, семейство! " - трите стълба на Европейския Консерватизъм, който " Италианските братя " и ЕКР изповядваме.

Нейната платформа бе отричане на всичко, което унищожава Европа - постмодернизма, всеобщата миграция, консумеризма, ЛГБТ идеологията, разпада на фамилиите и възхода на бездушния, нахален индивидуализъм. 

Консервативната вълна на континента е действителност и мъчно може да бъде спряна. Както предсказвам от 2019-та насам - в Европа назрява преден конфликт сред Неолибералното и Консервативното. Между локалното и световното. Между любовта - към татковина, семейство, история от една страна, и омразата, която все по-отровно струи от блюстителите на " напредъка ".

Ерата на неоспорвания демократичен ред завършва. Политическите разделения на предишното ще бъдат отнесени от тази вълна. На всяка европейска, както и на всяка българска партия, ще ѝ се наложи да заеме ясна позиция в спора по основните за бъдещето на цивилизацията ни въпроси.



Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР