Кристиано Роналдо реагира на спекулация в социалните мрежи Мениджърът на

...
Кристиано Роналдо реагира на спекулация в социалните мрежи Мениджърът на
Коментари Харесай

Роналдо е убедил 1/4-финалист в Шампионската лига да го вземе в състава си

 Кристиано Роналдо реагира на нечиста сделка в обществените мрежи Кристиано Роналдо реагира на нечиста сделка в обществените мрежи
Мениджърът на играча Жорже Мендеш към този момент от няколко седмици го предлага на някои от най-големите клубове, само че и отхвърлиха опцията да го вземат. В последна сметка персонално е приказвал с Диего Симеоне, осведоми изданието, и е съумял да го убеди, че с него в състава си “дюшекчиите ” имат шансове за триумф. През предходната акция те доближиха до 1/4-финалите на шампионата, където отпаднаха след минимална загуба с 1:0 в двата дуела с.

Португалецът към момента не се е включил към лятната подготовка на “червените дяволи ” и пресата продължава да спекулира, че това се дължи точно на желанието на играча да смени клубната си принадлежност. Той е някогашен състезател на Реал, където сред 2009-а и 2018-а означи 311 гола в 292 мача, само че е споделил на, че няма проблем да се завърне в Мадрид, само че с екипа на. Очакванията са цената на някогашния състезател на да е сред 15 и 20 милиона евро.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР