Кристиано Роналдо отново бе повикан от селекционера на Португалия Роберто

...
Кристиано Роналдо отново бе повикан от селекционера на Португалия Роберто
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо отново ще е част от националния отбор на Португалия

Кристиано Роналдо още веднъж бе извикан от селекционера на Португалия Роберто Мартинес за идните квалификации за Евро 2024 против Босна и Исландия.

Звездата на Ал-Насър започва стремително квалификациoнните мачове, като вкара общо 4 гола при успехите против Лихтенщайн  (4:0) и Люксембург (6:0).

Роналдо има два изключителни върха с “мореплавателите ”, като към този момент е с цели 198 срещи за Португалия, с което се трансформира във футболиста с най-вече интернационалните срещи на национално равнище за всички времена.

Ако запише присъединяване в идните два мача на португалците, той ще удари невижданата кота от 200 мача. Освен това Кристиано е рекордьор и по голове на интернационално равнище, като има цели 122 попадения.

В състава на Португалия другояче липсва бранителя на ПСЖ Нуно Мендеш, който е контузен, както и Жоао Марио, който разгласи през вчерашния ден, че се отдръпва от националния тим. “Мореплавателите ” са домакини на Босна на 17 юни, а 3 дни по-късно ще гостуват на исландците в Рейкявик.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР