Кристиано Роналдо оглави класацията на най-скъпоплатените звезди в Instagram, задминавайки

...
Кристиано Роналдо оглави класацията на най-скъпоплатените звезди в Instagram, задминавайки
Коментари Харесай

Лудост! Колко е скъп Кристиано Роналдо

Кристиано Роналдо оглави класацията на най-скъпоплатените звезди в Instagram, задминавайки досегашната любимка на огромните марки Кайли Дженър.

Според последно изследване португалецът получава по 1,87 милиона паунда за всеки собствен спонсориран, рекламен пост, против 1,47 милиона паунда за най-малката от сестрите в клана Кардашиян/Дженър, написа " Дир ".
-->
Сред главните марки, които се доверяват на въздействието на Каристиано, са огромни спортни уеб страници, здравословни артикули и даже платформи за крипто валути. Те са подготвени да му платят големите суми, с цел да може да се разпространяват измежду голямата му почитател маса, която наброява близо 600 милиона почитатели.

За разлика от него, Кайли Дженър, която развива своя личен козметична линия, може да предложи реклама до близо 400 милиона фена в обществената мрежа Instagram.

През последните години Роналдо може да се похвали със мощно увеличение на почитателите си в обществената мрежа. Ако единствено преди четири години той се нареждаше на трета позиция в класацията по брой почитатели, то през днешния ден той я оглавява еднолично. А с това съумява да си докара и много по-солидни рекламни приходи, които са в пъти повече от тези, които е взимал през 2019 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР