Кристиан Николов, който е обвинен за смъртта на издъхналия след

...
Кристиан Николов, който е обвинен за смъртта на издъхналия след
Коментари Харесай

Убиецът на Милен Цветков пречел на разследването

Кристиан Николов, който е упрекнат за гибелта на издъхналия след зверската злополука в София публицист Милен Цветков, не е желал да му бъдат вземани ДНК проби, както и да спомага на следствието, макар изказванията за обратното на отбраната му. Това стана ясно по време на съвещанието на съда, на което се гледа мярката за неотклонение на 22-годишния юноша, написа Монитор.

Вещи лица неведнъж посещавали Кристиан, с цел да му бъдат направени психиатрични експертизи, само че той изрично отказвал. Не желал да бъде и разпитан заради стомашно разстройство.

Медицинските информации демонстрират, че той не страда от здравословни проблеми. Самият Кристиан бе включен във видеоконферентна връзка, само че пожела въобще да не участва на правосъдното съвещание и връзката с него беше прекратена.

Николов упорства мярката му за неотклонение да бъде променена, като бъде освободен от ареста.

Навръх Великден Кристиан удари с автомобила си колата на Цветков. Фаталната злополука стана на кръстовище в квартал „ Хладилника “, до момента в който Цветков чака в колата си на червен светофар. Той бе отвеян с нечовечен удар откъм гърба от джипа, ръководен от Кристиан.

Момчето седнало зад кормилото под въздействието на опиати. Заедно с него в колата са били синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги и 21-годишната Симона Цветкова, които също получиха обвинявания, че са затаили истината и са с гаранции от по 10 хиляди лв..

За майката на Кристиан - Десислава, обвиняването е, че е предоставила автомобил на дрогирания си наследник. Тя е пусната под гаранция от 100 000 лева.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР