Крим е Украйна. Това е становището на Еврокомисията, което идва

...
Крим е Украйна. Това е становището на Еврокомисията, което идва
Коментари Харесай

БЪЛГАРИЯ ОПОЗОРЕНА ПРЕД СВЕТА: И Еврокомисията скочи на Радев: Крим е украински

Крим е Украйна. Това е мнението на Еврокомисията, което идва часове, откакто жителят на " Дондуков " 2 Румен Радев се изцепи, че полуостровът е съветски, тъй като там се веело съветското знаме.

също реагира остро на прокремълската провокация на Радев и извика посланика ни в Киев.
свързани новини37492преди 1 часа54367преди 17 часа
Изказването на Румен Радев, че е съветски надалеч не е първата му сходна изцепка. Той от години не пропуща да поддържа Русия в апетитите й към въпросните територии, като упорства Европейски Съюз и всички западни сътрудници, да анулират глобите против Москва поради окупацията.

“От позиция на 27-те страни и на институциите на Европейски Съюз, е Украйна “, съобщи през днешния ден представител на Европейската комисия на конференция в отговор на въпрос, обвързван с думи на президента Румен Радев в снощния спор в Българска национална телевизия.
свързани новини45602преди 19 часа
" Няма да разясняваме изказването на президента Радев, само че можем да напомним какво е мнението на Европейски Съюз за - е украинска територия, която беше нелегално анексирана, в нарушаване на интернационалното право от страна на Русия ", уточни още представителят, оповестява Българска телеграфна агенция.

Той добави, че тази позиция е доста ясна от 2014 година и от този момент е повтаряна неведнъж.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР