Крилото на Локо София Александър Александров сподели мнението си след

...
Крилото на Локо София Александър Александров сподели мнението си след
Коментари Харесай

Александър Александров: Резултатът е справедлив

Крилото на Локо София Александър Александров показа мнението си след зрелищния мач с Ботев Враца, който приключи при резултат 2:2. Именно Александров вкара красиво попадение за 2:2 и бе определен за Играч на мача.

„ Благодаря на всички, които са дали своят вот за ме. Искам да поздравя и нашия тим. Много сложен мач, в който успяхме да се върне от 0:2 против Ботев Враца, който е един стойностен тим. Получи се добър мач за феновете”, разяснява той.

„ Враца влезе по-концентрирано от нас в мача, по-късно се вдигнахме и вкарахме два гола. Можехме да отбележим и да завоюва, само че можеше и да загубим. Справедлив резултат е равенството. И двата тима се показаха на положително равнище. И двата тима заслужаваха точката. Ние сме напълно нов тим, който влиза от Втора лига. Справяме се добре, направихме добър колектив. Има доста млади момчета, пристигнаха и чужденци, които ни оказват помощ. Тренираме да ставаме все по- положителни и по-добри. Имаме и мач за Купата, в който би трябвало да се представим добре, а по-късно се готвим за Левски”, сподели още Александров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР