Крилото на Левски Здравко Димитров забърка поредна каша, пише днес

...
Крилото на Левски Здравко Димитров забърка поредна каша, пише днес
Коментари Харесай

Ври и кипи на ,,Герена“. Здравко Димитров забърка страшна каша, съотборници: Не сме го виждали

Крилото на Левски Здравко Димитров забърка поредна каша, написа през днешния ден вестник „ Мач Телеграф “. От няколко дни на „ Герена “ не са виждали очите му. Той трябваше да тренира с втория тим на „ сините “ под управлението на Христо Арангелов, с който се познават и от Септември София. Първоначално обаче Димитров стартира да пропуща по едно или две занимания, а от известно време се е изгубил напълно.
Първоначално обясненията му са били, че води договаряния с разнообразни тимове. Желанието му било най-много да се завърне в Турция, където бе преотстъпен от „ сините “ на Сакаряспор. Комшиите обаче се отхвърлиха от опцията да го изплатят и го върнаха на „ Герена “. Там в началото бяха подготвени да му дадат късмет, само че в следствие се отхвърлиха.
В Левски считат, че Здравко Димитров е поел в посока Локомотив София. Наскоро се заприказва, че „ червено-черните “ са подготвени да му подадат ръка. „ Железничарите “ имат потребност от нови попълнения, откакто анонсираха, че ще започват сезона единствено със 17 играчи.
„ Казах, че си реди трансфер в Локомотив София и не сме го виждали “, оповестиха „ сините “.
В „ Надежда “ обаче оповестиха същото. „ Няма такова нещо “, безапелационни са от управлението на отбора. „ Нито един път Здравко Димитров не е влизал в нашите сметки “, настояват от управлението на „ червено-черните “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР