Крилото на Байер (Леверкузен) Муса Диаби вероятно ще играе в

...
Крилото на Байер (Леверкузен) Муса Диаби вероятно ще играе в
Коментари Харесай

Важен играч за Леверкузен вероятно ще играе срещу Монако


Крилото на Байер (Леверкузен) Муса Диаби евентуално ще играе в реванша от осминафиналите на Лига Европа против Монако довечера, само че старши треньорът Шаби Алонсо към момента не е изцяло сигурен в това.

" Диаби се включи в част от тренировката през вчерашния ден. Той е е лека травма. Ще преценим риска дружно с медицинския щаб и с Муса ", сподели Алонсо на конференция.

Футболистът получи травма на бедрото по време на първия мач предишния четвъртък и се очакваше да бъде отвън игра от седем до 10 дни. Той пропусна мача против Майнц 05 през уикенда.

Монако завоюва с 3:2 в Леверкузен предходната седмица и Алонсо сподели, че е разговарял с играчите за надзор на страстите след първия мач, само че добави, че прекарванията са към момента доста мощни.

" Научихме доста за противника, само че и за себе си. Ще забележим дали ще се оправим по-добре довечера ", сподели той.

За реванша Алонсо се надява Патрик Шик още веднъж да означи, откакто нападателят вкара първи гол след завръщането си от дълго лекуване на травма против Майнц 05.

" Патрик Шик вкара при завръщането си, което направи всички ни доста щастливи. Разбира се, той към момента ма потребност от известно време, с цел да влезе в най-хубавата си форма. Мисля, че е на добър път ", сподели треньорът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР