Кремена Халваджиян не може да повярва.Маги Халваджиян се заплесна по

...
Кремена Халваджиян не може да повярва.Маги Халваджиян се заплесна по
Коментари Харесай

Кремена бясна: Маги Халваджиян се заплесна по певица!

Кремена Халваджиян не може да повярва.

Маги Халваджиян се заплесна по фотография на по-млада певица. Нея той имаше за идол и даже в едно от предаването си й беше наставник.

Като победителка в „ Х фактор “ кипърката Християна Лоизу безусловно отнесе главата на нисичкия арменец, написа kliuki.bg.

Като обаян той не спираше за повтаря, че единствено тя единствена и неповторима може да изкара сълзите му обществено, на сцената. Тогава той визираше музикалните качества, само че съгласно близкото му обграждане арменеца леко залитнал по момата.

Кремена въпреки всичко не повярвала на упоритата клевета, въпреки всичко за Маги не се е чуло, че кръшка от фамилното ложе.

Само че последната преживелица ни подухва мисълта, че „ всичко е допустимо в този свят “. А откакто се раздели с дългогодишното си гадже, младата певица реши да се разголи. Християна се радва на топлото слънце и морските талази и по терка на по- оправните си колежки реши да притегли внимание с познатите женски номера.

В обществената мрежа тя пусна фотография, на която се щракна по бански, единствено че без горнище. Фотото попаднало пред очите на дългокосия арменец и той останал като залепен за екрана на монитора. В тази патова обстановка го ловната благоверната му и му спретнала всеизвестен скандал, кръстят се близки до „ светото “ семейство.

Маги Халваджиян съумял някак си да оправдае държанието си, само че дни наред Кремена бълвала „ змии и гущери “ и от този момент зорко следяла мъжа си. „ Ами блъснал го е хормона. Какво да прави, чукнала го е рецесията на възрастта “, смеят се приятели.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР