Крайно време е българите да се спрем да се обиждаме

...
Крайно време е българите да се спрем да се обиждаме
Коментари Харесай

Симеон Славчев, партия МИР: Крайно време е да спрем да избираме между по-малкото зло

Крайно време е българите да се спрем да се наскърбяваме и ненавиждаме за непознати неточности и дела и да избираме сред по-малкото зло. Време е да се обединим към идеята България да бъде мощна, обществена и индустриална страна, а българския народ проспериращ и благополучен. Време е да гласуваме ЗА мира, вярата, фамилията, родината, народа, свободата и справедливостта!

За това прикани ръководителят на партия МИР (Морал, Инициативност, Родолюбие) Симеон Славчев.
-->
„ Партия МИР води положителна предизборна акция по време на която доказахме, че в политиката може и има морал, разпоредителност, родолюбие, експертиза и радикално друг метод за правене на политика. По време на акцията МИР беше единствената партия, която даде решение на всеки един от действителните проблеми на българските жители както в кратковременен, по този начин и в дълготраен палн. Нещо повече – партия МИР предлага народен консенсус и обединяване към пет целта, които ще изведат България от енергийната, икономическата, обществената, политическата и моралната рецесия. Петте целта са преди всичко работеща и ефикасна стопанска система, на второ място излизане от демографската рецесия и връщане на българите зад граница в родината. Третият приоритет е оползотворяването на всички естествени дадености на България в областта на туризма, селското стопанство и логистиката. Четвъртият приоритет е промяна в правосъдната система и административна промяна посредством въвеждането на електронното държавно управление. Петият приоритет, който партия МИР предлага, е уравновесена външна политика, тъй като единствено по този начин България ще може да отбрани националния си интерес “, това съобщи още водачът на партия МИР Симеон Славчев.

Той акцентира, че за партия МИР националният интерес на България е българите да не останат на студено и мрачно тази зима и да могат да си разрешат и платят сметките за ток и отопление, както и да си могат да си изпълнят хладилниците и да облекат, нахранят и изучат децата си.

„ Случващото се в България през последните 32 години потвърди, че по този начин нареченият политически хайлайф няма качества, морал, чест, обикновено възприятие за правдивост. Също по този начин липсват предпочитание и политическа воля да се вземат решение проблемите на българските жители и България да бъде естествена европейска и разрастваща се страна. През тези 32 години очакванията на хората останаха излъгани и всички си задаваме въпроса – а в този момент накъде? Според нас от партия МИР най-важното нещо в този момент е българските жители да бъдем единни. За нас единството на нацията е изискването, без което няма по какъв начин да спрем деградацията и да просперираме. Това изискване е изпълнимо единствено тогава, когато всички ние възприемем единни етични правила в общуването между тях и пожелаваме от страната да съблюдава тези правила в връзките с всички жители. Българите желаят и жадуват да има правдивост, да имат сигурна работа и приходи, желаят да живеят и да отгледат децата и внуците си в родината. Каузата на партия МИР е да сбъдне тази българска фантазия. Именно по тази причина всекидневно сплотяваме експертен, професионален и честен капацитет към партия МИР и съм уверен, че тази експертна и морална платформа доста скоро ще сплоти към себе си огромна част от българите. България няма повече време за губене и опити. България има потребност от водачество, честно, работещо, можещо и намерено ръководство. Политиката и ръководството не са образователен полигон. Време е за нов модел на развиване и дейни цивилен дейности. Партньори на партия МИР са всички почтени, мислещи, дейни и морални българи, с които ще се обединим и ще върнем нормалността в страната. Именно по тази причина партия МИР подава ръка на всеки, който е угрижен за морала, интелекта и развиването на българската нация и за това приканвам всички български жители както в България, по този начин и отвън нея, да се включат и допринесат персонално със своя Морал, Инициативност и Родолюбие за възраждането на българската страна. Българската история е потвърдила, че единствено когато е обединен българския народ съумява и това е и идеята на партия МИР – „ Един за всички, дружно за България “.

Това съобщи ръководителят на партия МИР Симеон Славчев и прикани българските жители да поддържат морала, инициативността и експертността в българската политика с номер 10.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР