Крайна нелепо сравнение направи водачът на Младежи-ГЕРБ Георг Георгиев между

...
Крайна нелепо сравнение направи водачът на Младежи-ГЕРБ Георг Георгиев между
Коментари Харесай

Шефът на Младежи-ГЕРБ: Обидите на Борисов са бездресни

Крайна неуместно съпоставяне направи лидерът на Младежи-ГЕРБ Георг Георгиев сред обидните изказвания по адрес на българските жители на премиера Бойко Борисов и депутата от Българска социалистическа партия Иво Христов.

Във вторник Георгиев изиска оставката на социалиста от Народното събрание поради негови презрителни констатации за гласоподавателите. „ Очарователна е тази българска линия да гласувате за следващия избавител без да знаете изобщо какво има вътре като наличие... Както сме го подкарали, нас преди 30 и недостатък години ни управляваше Тато, по-късно пристигна Командира, по-късно Дедо, по-късно Баце. Следващият отново би трябвало да бъде някакъв подобен - наставнически контрол да реализира над детското българско население “, съобщи Христов в изявление пред bTV.

Ден по-късно в опит да оправдае своя партиен необут, който е употребявал обръщения като „ тулупи “ и „ мисирки “, Георгиев разгласи, че ругатните на Борисов били безадресни и постоянно следвани от опрощение. Докато Христов освен, че не се разкайвал за казаното, само че и го поддържал като своя „ цялостна дефиниция “.

„ Обиди и квалификации, които са от подобен темперамент, който адресира популацията по един много безсрамен метод, аз в ГЕРБ не съм следил “, съобщи пред bTV Георгиев, който на 28-годишна възраст е зам.-министър на външните работи. След което ужасно се оплете в обърканите си пояснения за изказването на Христов: „ От позиция на това да се получава едно градиране освен, само че и това да не са инцидентни, извадени от подтекста изказвания, а метод на говорене, жанр, който демонстрира настройка и мнение, мисля, че в тази ситуация са налице. Не приказваме за едно изпуснато или извадено от подтекст изречение, а за цялостна дефиниция, която показва теза, която след това е обяснена. “

А най-после заключи разликата сред обидите на Борисов и Христов по този начин: „ Едно е, когато има безадресно говорене в някаква посока, друго е, когато то е съсредоточено много съществено и даже не следва някакво разкайване. “
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР