Края на миналата година не беше от най-приятните периоди в

...
Края на миналата година не беше от най-приятните периоди в
Коментари Харесай

Вижте с кого Юлиан Вергов избяга в Италия

Края на предходната година не беше от най-приятните интервали в живота на Юлиан Вергов. Актьорът попадна под неочакваните нападки на колежката си Диана Димитрова, която го упрекна във физическо принуждение, породено от него него на снимачната площадка преди пет години. 

Неприятностите към него обаче не попречиха на артиста да си обезпечи отлично начало на новата година. Брод от проблемите си в последния месец той откри в Италия. В страната на адзурите Вергов избяга дружно с половинката си Ирина Ялъмова и щерка им Алена Вергова. Семейството е посрещнало Нова година в Южна Италия, покрай Неапол, и все още тримата към момента са там, наслаждавайки се на италианските пейзажи. 
                             

Относно обвиняванията в принуждение все още Вергов към момента не е коментирал нищо по случая, а по кое време ще бъде публично разпитан от органите на реда, остава неразбираемо.

Близки до него описват, че въпреки и да не го демонстрира, артистът приема обстановката извънредно мъчно най-много поради щерка си Алена. Двамата имат доста мощна връзка и артистът бил мощно обезпокоен от облика на принудител, който му се приписва напоследък. Затова и фамилията взема решение да замине надалеч, написа " България през днешния ден ". 
                             

" Юлиан доста се опасява щерка му да не го намрази около цялата тази история. Говорили са за случилото се и Вергов е изяснил пред нея своята версия, както и пред брачната половинка си Ирина ", споделя непосредствен до звездата от " Откраднат живот ". Ирина и Вергов нямат общи фотоси дружно, само че фотосите им в обществените мрежи елементарно може да се разбере, че в Италия двамата посещават едни и същи места едновременно. 



Вергов обаче не пести в обществените мрежи фотоси, на които театралничи с щерка си. Той обилно разгласява и пейзажи, които са го впечатлили. Фактът, че Юлиан Вергов е в Италия с цялото си семейство стана явен, откакто Алина Вергова пусна фотография с майка си. 

Ялъмова, която е в рекламния бизнес, от години стои надалеч от медийното пространство. Дълго време двамата с Вергов бяха разграничени, само че изненадващо наскоро двамата се събраха още веднъж, допълват от изданието.

Според слуховете, които се появиха след абсурда с Димитрова, Ирина била гневна от новината, тъй като не е подозирала за случилото се сред Юлиан и Диана. Точно по време на случката, за която споделя актрисата, двамата с Вергов бяха още веднъж дружно. Самият артист постоянно е твърдял, че е обичал най-вече брачната половинка си.

" Трима сътрудници ме завариха на земята, откакто ме повали в гардеробната. След като паднах, получих мощен шут в лицето ", описа Димитрова. Без да посочва името на насилника си, актрисата направи доста подмятания, с които недвусмислено сподели, че мъжът, за който приказва, е Вергов. Двамата са имали повече от работни връзки, прозира също от споделеното от Димитрова. Какво обаче е довело до самия случай, остава неразбираемо.



 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР