Край на гмуркането, да живеят походите към върха. Бившата съпруга

...
Край на гмуркането, да живеят походите към върха. Бившата съпруга
Коментари Харесай

Бившата на Радев покори Черни връх

Край на гмуркането, да живеят походите към върха. Бившата брачна половинка на президента Румен Радев—Гинка, покори Черни връх в края на март, в най-жестоката снежна стихия, научи HotArena .

Въпреки заниманието на президента да се гмурка, Гинка Кесякова е решила да скъса с традицията и да обърне нова страница. Тя изкатерила Черни връх и то в най-голямата стихия.

За разлика от актуалната брачна половинка на президента—Деси Радева, която показа, че й се плава с лодка, някогашната половинка на президента решила, че ще промени заниманията си. В най-големия сняг, тя се екипирала като професионален катерач—дебели ръкавици, очила, каска, специфичен ски панталон, кепе.

„ Ти си изцяло луда ”, разясняват приятелите на смелата дама в обществените мрежи, написа „ България през днешния ден ”. „ Адреналинът не прости ”, признава самата майка на децата на президента.

Новата й страст–катеренето в рискови условия я кара да се усеща повече от щастлива и удовлетворена.

„ Чувствам се щастлива и свободна ”, споделя Гинка. Тя обаче е безапелационна, че е удовлетворена, че децата й избират по-безопасни занимания като футбол и спектакъл.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР