Красота, сексапил, талант - София Лорен е символ на Италия

...
Красота, сексапил, талант - София Лорен е символ на Италия
Коментари Харесай

Вечната София Лорен празнува 89-и рожден ден!


Красота, съблазън, гений - София Лорен е знак на Италия към този момент толкоз десетилетия, а хубостта ѝ не помръква с годините, единствено се затвърждава. Днес кралицата на италианското кино навършва 89 години!

Освен всичко друго, тя е и най-обичаната италианска актриса в Холивуд. Не са една и две италианските и френските звезди, които са се опитвали да пробият в Холивуд, само че несполучливо и с подвита опашка са се прибирали, знаейки, че могат да имат сърцата на феновете единствено в родна Европа.

Лорен е безкомпромисна в работата си, перфекционистка, която изпипва всички елементи до дъно. Тя дръзва да се опълчи на стандартите и да не трансформира тялото си, с цел да се впише в наложените стандарти. Смелостта ѝ е толкоз огромна, че не се тормози да съобщи:
" Жената, която е твърдо уверена в своята хубост, в последна сметка съумява да убеди в нея и всички останали ".
В последна сметка, всички одобряват да следват нейните разбирания, тъй като е толкоз красива, толкоз харизматична, толкоз мощна като жена, че никой не може да ѝ се опълчи. Или се снима по този начин, както ѝ харесва, или напуща снимачната площадка.



На въпроса по какъв начин поддържа кожата си, задаван ѝ неведнъж през годините, София Лорен дава отговор:

  " Моите секрети за хубост могат да се обобщят с едно изречение: обич към живота, спагети, вино и зехтин ".

Още на 15 години тя печели първия си конкурс за хубост, а по-късно става и “Мис Италия ”. На 72 години тя не се тормози да театралничи за календар на Pirelli - специфични фотосесии, на които звездите и моделите не могат да се скрият зад облекла и декори - участват единствено те, леглото и чаршафите.



София Лорен постоянно е впечатлявала с невероятните си устни. Очертани с молив, изключително по горната джука, те постоянно са били в звук с алените ѝ рокли или пък голи в контрастност с подчертани очи. За да отдаде респект на чувствеността на усмивката ѝ, през 2015 година Dolce&Gabbana ѝ посвети колорит червило - Sophia No.1 в розово-вишнев цвят. Актрисата беше и лице на рекламната акция.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР