Красивата учителка от Пловдив не е била убита. Засега това

...
Красивата учителка от Пловдив не е била убита. Засега това
Коментари Харесай

Разсекретиха аутопсията на откритата разложена учителка Адриана. Резултатите са шокиращи

Красивата учителка от Пловдив не е била убита. Засега това сочат данните след аутопсията на 32 годишната Адриана Стойнова, написа Труд бг.
„ Няма травматични увреждания, няма данни за принуждение. Докарана бе в трупно разлагане и сме назначили всички нужни проби. Като излязат, ще стане ясна повода за гибелта. Може да е топлинен удар, може да е всичко. Следи от принуждение обаче няма “.
Това сподели правосъдната лекарка д- р Галина Милева.
Според криминалисти, спомагателните резултати от взетите от тялото проби, ще потвърдят и дали н е приела опиати, въпреки, че това е малко евентуално. Вечерта преди да бъде открита е била на дискотека.
Още в неделя, на 20 август, Адриана трябвало да бъде с другари в Несебър, само че мистериозно се е озовала на улица край Северния плаж на Приморско.
На 21 август майка и подала сигнал, че щерка и не дава отговор на позвъняванията и не е ясно къде е. Възрастната жена потъсила помощ в ОДМВР – Пазарджик, откъдето е родом Адриана. Като учителка тя работела в Пловдив. За морето тръгнала, шофирайки персоналното си Рено Каптюр.
32-годишната Адриана Стойнова бе открита в сряда към 22,30 часа край Северния плаж на Приморско. Тя била мъртва, в персоналния си автомобил, заключен от вътрешната страна. возилото било паркирано пред хотел „ Жерави “.
Адриана Стойнова е открита на задната седалка, написа Пловдив24. Полицията е иззела записи от камерите на няколко хотела, ситуирани наоколо.
Представителите на министерството на вътрешните работи желаят да схванат дали в колата е имало втори човек.
Според информация в секундите преди самото паркиране дамата е била сама в колата. Какво е станало след паркирането и за какво е открита на задната седалка – това ще проверяват занапред от Министерство на вътрешните работи.
За последно въпросното Рено е било в придвижване в понеделник, 21 август. Тогава е било паркирано, а гибелта е установена след три дни – късно в сряда вечерта. Открита е от охранители на един от околните хотели, които неотложно са извикали и полиция.
По улицата, на която е стояла колата, всекидневно минават стотици туристи, част от които сигурно са минали на метри от лекия автомобил, само че очевидно не са забелязали, че вътре има имобилен човек.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР