Красивата Ерика Атанасова (16 г.) стана Мис Созопол 2021 пред

...
Красивата Ерика Атанасова (16 г.) стана Мис Созопол 2021 пред
Коментари Харесай

Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол

Красивата Ерика Атанасова (16 г.) стана Мис Созопол 2021 пред повече от 1000 посетители на Амфитеатъра в Стария град.

Короната и лентата на високата 175 см брюнетка, връчиха продуцентът от Калифорния Зий Ребело и предшественичката й Ирена Иванова.

Втора стана Мария Христова. На сцената да я короноват излязоха лицензиантката на състезанието Мис България Ирина Папазова и Мисис България 2020 Валери Стефанова.

За трета 15-членното жури дефинира Виктория Стоянова. Лентата и короната й връчиха Кралицата на Бургас Ина Мархолева и вице Мисис Бургас Мария Вълчева.

Конкурсът протече в три тура, като девойки се показаха с новите сбирки на " Киара модерно ", бански " Нукста " и формалните тоалети на " Диома модерно ".

Победителката Ерика сега учи ландшафтна архитектура - озеленяване и парково строителство. Тя ще се яви на националната конкуренция Мис България в края на годината като представител на град Созопол.

Водеща на събитието беше певицата Джорджия, която се оправи ослепително. За съвършеното лъчение на участничките се погрижиха коафьорите на " Christian of Roma ", а едноименната компания се постара всяка една да си потегли с професионална козметика за коса, обезпечена от тях.

Официален сътрудник на състезанието Мис Созопол бе и новооткритият ресторант на Марината " Marina Bay ", който дава причина да е едно от Топ заведенията на южното черноморие.

 Няма налично изложение.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР