Красивата Бояна Шарлопова обикновено присъства в клюкарските хроники на списанията

...
Красивата Бояна Шарлопова обикновено присъства в клюкарските хроники на списанията
Коментари Харесай

Красивата Бояна Шарлопова с пикантни разкрития за първата си среща с Шарлопов:

Красивата Бояна Шарлопова нормално участва в клюкарските летописи на списанията с следващия си тоалет или световна изява. Тази седмица обаче имахме шанса да я забележим в по-различна светлина – като един земен, образован и тънък човек.

Бояна е един от домакините в новия сезон на “ Черешката на тортата “, а представянето й е повече от впечатляващо. Именно пред гостите си тя разкри някои пикантни детайлности от връзката си с починалия милионер.

 Бояна Шарлопова Черешката

Кадри: Нова ТВ

„ Започнах работа във фабриката на Шарлопов на 22 години. Беше октомври, а на 23 декември предстоеше коледно празненство в зала 3 на НДК с над 1500 души. Решиха да вършат конкурс за хубост и аз се явих на сцената. Спечелих купата и кой ми дава премията – Шарлопов. После ме предложения на танц и до момента в който танцувахме ми сподели, че ме харесва и желае да има три деца от мен. Отвърнах му – но какви деца, за първи път се виждаме “.

Това показа в „ Черешката на тортата “ вдовицата на починалия предприемач Стефан Шарлопов Бояна. Богатата софра на бизнесдамата включи салата от кореноплодни, циганска баница с поширано яйце, сарми с кълцано месо, само че на първо място любопитни истории и доста смях. Майка на четири деца и психотерапевт, Бояна Шарлопова се постара да придвижи фамилния уют измежду звездната компания. Концепцията й беше „ Коледа по български “.

 Бояна Шарлопова софра

Кадър: Нова ТВ

Вдовицата на Стефан Шарлопов почерпи гостите си със специфичната „ мъжка “ ракия по рецепта на нейния мъж.

„ Година и половина след първата ни среща стартира последователно да се случва нещо сред нас. Много го обичах и взех решение в действителност да родя три деца от него. Те станаха 4, тъй като имаме и близнаци. Винаги съм си мислела, че и това беше урок от него да си тръгне по този метод от мен “, сподели още Бояна.

Тя разкри, че преди две години се наложило да продаде фамилния хотел в Германия, А със Стефан два пъти Два пъти сме се женили със Стефан в хотела им в Пампорово.

На финала Бояна получи цялостен актив от 40 точки и преди петъчната решаваща вечер в кулинарното риалити е главен кандидат за успеха.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР