Красивата Александра, станала популярна с участието си в шоуто „Ергенът“,

...
Красивата Александра, станала популярна с участието си в шоуто „Ергенът“,
Коментари Харесай

Ето в кой бар можете да видите Алекс от Ергенът това лято

Красивата Александра, станала известна с присъединяване си в шоуто „ Ергенът “, има ново занятие. Бащата на Алекс - Пламен Гърдев, е отворил бар на морето. Семейното заведение, което носи неговото име или по-точно галеното Пацо, както го назовават околните му другари, се намира на един от най-посещаваните плажове на родното Черноморие - Каваци, край Созопол, написа "Струма ".

„ Чакаме ви, с моето дете, което доста обичам, се приготвяме “, споделя родителят на брюнетката, който ще управлява обекта. Но в ролята на шеф ще бъде самата Алекс, която ще е на място и с наслада ще посреща гостите на заведението.

Хубавицата е удостоверила, че ще работи за фамилния бизнес, пробвайки се да развива новото начинание. В бара ще се оферират питиета, бързи закуски и плодове. Но в случай че нещата потръгнат, ще има и обедно меню, разясняват осведомени.

Близки до Алекс издават, че в заведението чести посетители ще бъдат част от участниците в риалитито, в което Гърдева завоюва благосклонностите на феновете. Ще има и проведени срещи с почитатели, написа „ Галерия “.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР