Красивата актриса се страхувала, че ще си отиде млада като

...
Красивата актриса се страхувала, че ще си отиде млада като
Коментари Харесай

Лорина не успя да избяга от най-големия си кошмар

Красивата актриса се страхувала, че ще си отиде млада като родителите си Тя прекара два пъти коронавирус, не дочака трансплантация на бял дроб " Искам да си ми скроила номер в сериал ", написа Лилия Маравиля
 

" Лори, лети! " " Лети, красавице! " Това написаха сътрудници и другари на Лорина Камбурова в обществените мрежи, които не желаят да повярват, че красивата актриса си е отишла. След като беше до нас тук - в " Откраднат живот ", във " Връзки ", ненадейно ни натрапи сериала на небитието. А там няма по какъв начин да я забележим.Повечето от артистите у нас научиха новината за гибелта на Лори от свои сътрудници в Русия, където тя беше напоследък. Едновременно снимайки кино лентата " Любов и чудовища " и очаквайки белодробна трансплантация във Виена. " Иска ми се това да е част от сюжета на " Връзки " и ти - моята дръзка и непокорна щерка, да си ми скроила този номер ", написа Лилия Маравиля.

 

" Почивай в мир, слънчице... Продължавай да блестиш по този начин, както единствено ти можеш ", написа в обществените мрежи обичаният на Лорина Георги Елисеев. Той живее в Ню Йорк и работи като финансист, само че по едно и също време се изявява и като диджей. Двамата с рано отишлата си актриса се сгодиха през 2019 година, само че до женитба по този начин и не се стигна. А към този момент и не може.  Талантливата актриса, чийто път в изкуството потегли от " Мюзик айдъл ", е прекарала двукратно Ковид-19, като след последното боледуване е получила затруднения и си е отишла в московска болница. В последните си дни момичето е на командно дишане, надалеч от околните си, надалеч от родината.

" Изглеждаше, че е изплувала -  и внезапно в реанимация - и край "

споделя режисьорът на кино лентата " Любов и чудовища " Галина Свинцова. В същото време българските й сътрудници бяха шокирани, че тя е имала болести, за които не е споделяла с тях. Колежката й Рая Пеева споделя, че никой от класа им не е знаел за заболяванията на Лорина. " Това беше потрес за всички. Ние бяхме последното й семейство, тъй като тя бе изгубила своето ", споделя Рая Пеева.По времето, когато боледува в Москва, от България няма полети натам и няма по какъв начин Лорина да бъде превозена. Подкрепят я единствено сътрудниците, с които снима. " Беше обаятелна с този акцент, който обаче не помни доста бързо. Невероятно надарена, необикновен работохолик ", напомнят си те.Все още вървят разногласия по какъв начин да бъде върнато тялото на Лорина до България. Съюзът на артистите предложи помощ, като даже Христо Мутафчиев я предложи от свое име, само че близки на актрисата обявиха, че финансова помощ не им е нужна. Нужна им е единствено онази, която е обвързвана със съответната логистика да прибереш вкъщи непосредствен човек в ковчег по време на пандемия. Братовчедът на Лорина - артистът Алек Алексиев, категорично акцентира, че фамилията ще поеме разноските. Той добави, че никой от околните не е желал парична помощ от страната за завръщането на Лорина у нас, макар че такива препратки се появиха в медиите.   А Бог прибира надареното момиче прекомерно рано - съвсем на годините, на които са били нейните родители.

Все едно в фамилията има съдбовно предвещание

от което самата актриса се е страхувала. Колеги на Лорина описват, че тя доста се страхувала да не загуби живота си толкоз млада, колкото са били майка й и татко й. При това майка й почива внeзaпнo тъкмо oт рaк нa бeлитe дрoбoвe - когато детето е било още на 12 години. Почти до края Лорина не подозира, че майка й е съществено болна. Дори когато я вижда да се качва в колата и да потегля за химиотерапия, момичето не е подозирало какво се случва. В края на живота си майка й оказва помощ да се сближи с татко си, неясно усещайки, че би трябвало и по-късно да й останат близки хора. Отглежда я обаче баба й по майчина линия, с която Лорина постоянно е била близка. С нея претърпява и увлечението си по музиката, когато влиза в " Мюзик айдъл ", и последвалия уклон към театъра, който се оказва неин същински дом.   Имeннo зaрaди загатна за рoдитeлитe cи тя продължава и кaндидaтcтвa в НAТФИЗ, къдeтo я приeмaт oт първия път. " Ниe имaмe мнoгo cлучки. Ceгa нe мoгa дa ce ceтя, нo и в Китaй cмe пътувaли, в Китaй ce изгубихмe вeднъж. Caмo хубaви мoмeнти c нeя. Eднo

уcмихнaтo мoмичe, c дългa кecтeнявa кoca

виcoкo, крacивo. Aз винaги щe я пoмня c уcмивкa ", споделя Рaя Пеева. Учителят й Здравко Митков си спомни по какъв начин турска кино компания пристигнала да снима сериал в Бояна и извикала Лорина за една от основните функции. Тя първо хукнала да се поучава с него. " Покрай това и аз се включих като коуч /треньор/ в продукцията и съумях да работя с доста непознати реализатори. Дължа го на нея ", напомня си той.Заради зaгубaтa на майка си Лори постоянно е казвала пред познати, чe " имa връзки в oблaцитe ". Тези облаци, които в този момент я одобряват без никакви връзки в обятията си. Защото самата тя към този момент е облак. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР