Красива студентка от Скопие, която изучава актьорско майсторство в Лос

...
Красива студентка от Скопие, която изучава актьорско майсторство в Лос
Коментари Харесай

Красива студентка от Скопие изчезна мистериозно в Холивуд

Красива студентка от Скопие, която учи актьорско майсторство в Лос Анджелис, изчезна безследно. Семейството и полицията търсят подпомагане от жителите на метрополиса за откриването ѝ. За последно 25-годишната Адеа Шабани е забелязана да излиза от квартирата си в Холивуд преди седмица, оповестява македонският „ Вечер “.

Полицията в Лос Анджелис твърди, че Адеа е изчезнала на 23 февруари „ при съмнителни условия “. Бъдещата актриса е билка забелязана за последно в 11 ч. преди обед. Тя оставила вратата отключена, очаквайки, че ще се върне бързо, описват нейни другари. На идващия ден те претърсили региона, надявайки се, че ще намерят някакви следи от нея. Същия ден от Македония дохвърчала майка ѝ.

Съмненията се засилили, откакто Адеа пропуснала значим час в академията по актьорство на Стела Адлър. Тогава приятелите на девойката се обадили в полицията.

Приятелката ѝ Ема Джо съобщи пред локални медии, че за Шабани не е всекидневно да не комуникира с околните си. „ Това не наподобява на нея, това не наподобява на нея. Нещо се случва с нея, не знаем къде е. Толкова е тъжно, единствено се надяваме, че е жива “, описа Джо.

Друг неин другар – Антонио Есковар, прибавя, че Шабани нормално е доста дейна в обществените мрежи. Въпреки това тя не отговаряла нито на позвънявания, нито на мейли, известия и чатове в обществените мрежи.

Приятели на Шабани считат, че някой някъде я държи срещу волята ѝ.

В Холивуд към този момент се популяризират листовки със фотография на студентката. Полицията я разказва като „ 25-годишна, с бяла кожа, руса коса, сини очи, висока 165 см, тежи към 60 кг “.





Редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР