Красимир Томов и бившият председател на агенцията Петър Харалампиев са

...
Красимир Томов и бившият председател на агенцията Петър Харалампиев са
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата Отвори Сейфа На Скандалната Дабч, Вижте Само Какво Откриха!

Красимир Томов и някогашният ръководител на организацията Петър Харалампиев са упрекнати за корупция и длъжностни закононарушения. Според прокуратурата те вземали подкупи, с цел да издават удостоверения за български генезис.

В банковата касета са открити пари в разнообразни купюри и валути - евро, долари, английски паундове и левове. Томов бил заявил само 25 350 лева спестени средства, както и 36 000 лева от заплати, прецизират от прокуратурата.

Както претърсването и изземването на парите от банковата касета, по този начин и последващия им оглед като материално доказателство, са осъществени след производството по мярката за неотклонение на Красимир Томов в СпНС поради заявена служебна ангажираност на неговите бранители. Адвокатите, които участват на такива процесуално-следствени дейности, обявиха свободни дати за присъединяване в тях едвам след делото по мярката. На самото дело, в отбрана на клиента си, те акцентираха като мотив неналичието на открити парични средства, доказващи незаконна активност на Томов и другите упрекнати по досъдебното произвеждане, прецизират от прокуратурата.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР