Красимир Дунев е сред най-успелите български спортисти. Той има сребърен

...
Красимир Дунев е сред най-успелите български спортисти. Той има сребърен
Коментари Харесай

Позор! Националният герой Красимир Дунев бере страшен срам в „Игри на волята“

Красимир Дунев е измежду най-успелите български спортисти. Той има сребърен орден по спортна гимнастика ОТ Олимпиадата в Атланта през 1996 година, само че това не му попречи да стане за срам в петия сезон на „ Игри на волята “.

Краси е най-мразеният участник в шоуто тази година, тъй като очевидно е бутан от продукцията, с цел да не се скапе положителното му име, извоювано със спортните му триумфи. Върхът пристигна, когато продуцентите нагласиха нещата по този начин, че да отстраняват Крум за сметка на 51-годишния олимпиец. Тогава мнозина от феновете се разпалиха грубо.

Някои от почитателите на предаването намерено го иронизират, наричайки го „ ядосано старче “. Дунев непрекъснато е навъсен, само че и не се оправя добре с тестванията, като се вижда и с просто око, че го държат единствено поради името и славата му.

„ Тоя си е платил да взе участие, с цел да подсети, че е жив. Не става за това предаване, прекомерно остарял е. Не ме интересува какъв е бил, в този момент не става “, разяснява фен.

Така или другояче обаче Краси стига съвсем до финала на шоуто. Победител ще стане Иван Рълев.

След огромния си триумф в Атланта 96 Красимир Дунев се мести да живее в Съединени американски щати. Там обитава 11 години. В края на 2007 година се завърна у нас, а преди 10 години бе определен за президент на Федерацията по спортна гимнастика.

Краси е вдовец. Преди 5 години жена му Ани умира от рак. Има две деца от нея – Майкъл и Никол, като щерка му също взе участие в „ Игри на волята “.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Красимир Дунев Игри на волята
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР