Красимир Балъков смята, че ако футболните национали надградят над работата

...
Красимир Балъков смята, че ако футболните национали надградят над работата
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Младен Кръстаич е правилният човек в правилното време

Красимир Балъков счита, че в случай че футболните национали надградят над работата в първите има мачове с Младен Кръстаич, имат шансове да се класират на европейско състезание.

По наблюдения на някогашния селекционер състезание в Първа лига този сезон е оспорвано.

" Тази година шампионата е забавно и равностойно. Наблюдава се наклонност за по-голяма конкуренция. Лудогорец обигра доста нови състезатели и държи положително равнище ", показа той в изявление за Българска национална телевизия.

Бившият полузащитник изрази и мнението си за използването на ВАР по родните терени.

" Някои са за ВАР, други са срещу. Системата не е въз основата на визии и трендове, а на обстоятелства. Не би трябвало да бъде накъсвана играта. Тълкуването на обстановките би трябвало да се почисти. Самите съдии не владеят технологиите по най-хубавия метод ", добави той.

Бала е впечатлен от работата на Младен Кръстаич в националния тим.

" Младен Кръстаич е верният човек в вярното време. Той е балканец, който знае манталитета ни. България е в много добра група. Унгария и Сърбия са много мощни тимове. Ако момчетата продължат, при всички продължения имаме късмет да се класираме ", добави той.

Бившият футболен национал описа за спомените си в националния тим и в немския футболен хайлайф. Можете да видите цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР