Краси Радков се е запознал със съпругата си по невероятен

...
Краси Радков се е запознал със съпругата си по невероятен
Коментари Харесай

Как Краси Радков се запознава с жена си

Краси Радков се е срещнал със брачната половинка си по необикновен метод. Станислава го е гледала първо в ролята на травестит на театрална сцена. Такава била първата роля на врачанския артист като част от трупата на Сатиричния спектакъл. Събитието съвпаднало със запознанството с жена му, с която са дружно към този момент повече от 15 години и имат наследник Теодор.

С ексцентричната си изява Краси Радков, който този сезон води с Герасим Георгиев-Геро шоуто „ Маскираният артист ” по Нова тв, не е съумял да стресне зеленооката русокоска, тъй като единствено 5-6 месеца, откакто се видели на регистратурата в Смолянския спектакъл, вдигнали приказна женитба. Съдбовната намира се случила в Смолян, по време на турне на Сатиричния спектакъл, към който артистът се включил през 2000 година

Във въпросното зрелище Краси, до преди този момент актьор в Драматичния спектакъл в родната си Враца, се появявал на сцената в рокля и на токчета за към 2 минути. Явно са били задоволителни, с цел да провокират интереса на красивата Станислава, написа " Марица ". Краси й се показал преди представлението на рецепцията в театъра. Казвам й: „ Заповядайте тази вечер на зрелище на Сатиричния спектакъл ”, припомнял си е Краси. Станислава тогава отвърнала вежливо, че към този момент го е гледала. Това обаче не сломило ухажора, дори в противен случай. „ Вие сте го гледали, само че с различен артист ”, изтъкнал той и тя се съгласила. Гледала представлението, а след това с Краси Радков се видели в близкото барче. Тя била с родителите си и артистът побързал да се показа, дори ги почерпил по един коктейл „ Маргарита ”.

„ Тогава ни се полагаха 18 лв. дневни. Всичките си пари дадох за почерпката ”, спомня си Краси Радков. След няколко разменени реплики, артиста изискал телефонния номер на Станислава, защото на идващия ден щели да пътуват за различен град, в който да играят представлението. Преди да се разделят, направил опит да я предложения на среща. „ Искаш ли да пием кафе? ”. Тя вика – не. Казах си: „ Аууу, това момиченце е смислено ”, споделя Радков.Още на другия ден той й се обадил и я попитал дали си има гадже. След приемлив отговор се почнала замяна на смс-и.

„ Дадох 480 лв. на ония пари за смс-и – по това време бяха скъпи ”, споделял е Краси през смях. Хонорарът му отпътувал, тъй че брат му Емил, който е по-голям и живее в Съединени американски щати от години, оказал помощ. Малко след запознанството на бъдещите съпрузи, Краси отпътувал при братко си в Съединени американски щати. Емил Радков е химик и откривател с впечатляваща кариера и над 40 патента в Съединени американски щати. Краси донесъл на обичаната си дънки и пръстенче, които й станали и не след дълго последвала сватбата. Тя била с доста посетители, подредени с мисъл. Почти като в паметната реплики на Надя Тодорова във кино лентата „ Опасен сексапил ”: „ Ще ги наредим по този начин: Роднина, полицай, татковина, полицай ”. Всъщност на сватбата на Радкови някои родственици от Ребърково били „ по-натам ”, тъй като имало още сътрудници от Сатиричния спектакъл, та дори и зам.-министър на културата.

„ Едни пристигнаха с губер. Роднини. Какво да вършим? ”, коментирал е Краси Радков през смях, повдигайки плещи.Младото семейство заживяло в София, където актьорската кариера на Краси Радков се развивала с гневни темпове. В театъра той има към този момент над 30 функции с две номинации за „ Аскеер ”. През 2004 година стартира работа в „ Шоуто на Слави ”, където прави доста скечове на измислени герои, с които добива огромна известност. Един от тях е Стаснислав Христосков, който все пита: „ Абе, къде е батко? ”. Репликата става паметна. Толкова известна, че Краси Радков постоянно я чува край себе си, когато се срещне с фенове. Веднъж чакал брат си, който е със 7 години и половина по-голям, на летището в София. Емил рядко си идвал в България и не бил в течение на героите на брат си, както и за славата му. Затова и се тормозил, когато чул служители на реда да се провикват към Краси: „ Абе, къде е батко? ”. Краси се засмял, а Емил, който се задавал против него, незабавно отвърнал: „ Аз съм брат му, кажете! ”. И съвсем незабавно попитал роднината си: „ Красимире, да не си направил нещо? ”. Актьорът незабавно обяснил, че това е един облик, който е станал много известен.

Този тв сезон е водещ с сътрудника си Герасим Георгиев-Геро на шоуто „ Маскираният артист ” по Нова тв. Жена му Станислава също е много дейна. Блондинката, която е журналистка, приключи преди време и актьорско майсторство в НАТФИЗ, което й било отдавнашна фантазия. Станислава блесна на театрална сцена и с епизодична роля на кореспондент в сериала „ Откраднат живот ”. Преди време русокоската бе водещ на предаването „ Полет на нощта ” по БНТ1. Тя е и дългогодишна водеща на фестивала „ Пирин фолк ”. В светските среди Станислава се слави и като жена, която постоянно отделя време, с цел да поддържа идеалната си фигура. Съпругата на Краси Радков е упражнявала аеробика, боди уърк и още: художествена гимнастика, лека атлетика, съвременен балет, киокушинкай, карала и зимни кънки.

Станислава схваща много и от цветя, защото фамилията й има сериозен опит в цветарския бизнес, като поддържали и оранжерия за произвеждане на гербери. Станислава, която е единствена щерка, трябвало да наследи бизнеса, само че желанията й в професионален проект не се лимитирали единствено до цветарския бизнес. Днес тя сякаш се е съсредоточила върху актьорските си изяви.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР