Кралят на поп-фолка Азис не само позволи на джаз певицата

...
Кралят на поп-фолка Азис не само позволи на джаз певицата
Коментари Харесай

Азис скочи в джаза с Мила Роберт

Кралят на поп-фолка Азис освен разреши на джаз певицата Мила Роберт да изпее шлагера му „ Никой не може “, ами се разписа и с присъединяване в клипа към римейка. След като възпя кварталната механа от остарелия шлагер на Ивана, дъщерята на Ваня Щерева дигна летвата с баладата на Костинбродския славей.

Той обаче й удари едно рамо в снимането на видеото. В него Азис се появява със наследник костюм и екстравагантна сребриста шапка. Ролята му през по-голяма част от времето се лимитира до това да свири на йоника на заден декор. Към края на клипа двамата реализатори изиграват буен танц. Феновете разясняват, че изначало даже не са съумели да познаят фолк иконата. Това призна и актрисата Теодора Духовникова, която похвали крайния артикул.

„ Понякога, само че единствено от време на време, единствено в случай че си в действителност надарен и в действителност в час и в действителност личен, може да направиш клип за пет лв., на някаква синя завеса, да изпееш тъкмо четири фрази и четирите да бъдат мега клишето на света

и все пак, или тъкмо поради това, да ти се получи едно от най-хубавите части, които имаме като български в последно време. Браво, Мила Роберт! А за индивида със синия костюм и фамозна шапка на клавесина откъм гърба, като декор, дето съвсем не му се вижда лицето и до момента в който схвана кой е и за какво - отново отлично! “, написа в обществените мрежи звездата от „ Дъвка за балончета “.

Мнозина побързаха да поздравят Мила. "Ти си знамение! ", заключи и самият Азис.

Видеото към песента можете да гледате ТУК!

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР