Кралското семейство отпразнува първата си лесбийска сватба, след като пра-правнучката

...
Кралското семейство отпразнува първата си лесбийска сватба, след като пра-правнучката
Коментари Харесай

Пра-правнучката на крал Джордж V се ожени за приятелката си

Кралското семейство отпразнува първата си лесбийска женитба, откакто пра-правнучката на крал Джордж V се ожени за своята австралийска другарка. Изпълнената със занимания гала навън се е състояла в Нов Южен Уелс, Австралия.

39-годишната аристократка Елън Ласелс влезе в историята, като се ожени за Шантел Макферсън, известна като " Шан ", на гала, извършена в Байрън Бей Хинтерланд тази седмица.

Елън, която е племенница на Дейвид Ласелс Осми и сегашен граф на Хеърууд, чиято кръстница е самата починала кралица Елизабет, замени клетви с партньорката си и запечата съюза им с целувка пред удивителен ръчно направен празничен банер с надпис " Ето, идват булките ".

Младоженките към този момент се радват на смесено петчленно семейство, защото Елън има наследник Джак и щерка Пени от някогашния си австралийски другар, до момента в който Шан, която е притежател на дизайнерска компания, има щерка, Раф.

Когато бабата и дядото на Елън, графът и графинята на Хеърууд, се оженили, приемът се състоял в двореца Сейнт Джеймс и на него участвали Джордж VI и кралица Елизабет.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР