Несъгласни с решението на съда Габриела Славова да бъде пусната

...
Несъгласни с решението на съда Габриела Славова да бъде пусната
Коментари Харесай

Домашният арест на Габриела: Близки на убития Пейо протестират пред Съдебната палата

Несъгласни с решението на съда Габриела Славова да бъде пусната под домакински арест се събират на митинг пред Съдебната палата. Хората упорстват за обективен развой против жестокото ликвидиране на нейния брачен партньор и татко на едното ѝ дете Пейо Пеев. Габриела и нейната майка Красимира Трифонова, която е в ареста, са упрекнати за закононарушението.

" Това, което желаеме през днешния ден, е да помолим всички организаиции - съд, Закрила на дете, да не разрешават децата да бъдат давани за развъждане на Габриела, а да останат при родителите на Пейо и след това след ДНК, откакто Велико получи бащински права едното дете да отиде при него ", сподели пред Българска национална телевизия Александър Хитров, другар на Пейо Пеев.

На 21 януари бе погубен 44-годишният Пейо Пеев. За закононарушението бяха арестувани две дами - брачната половинка на убития и нейната майка. Разследването откри, че мъжът е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за гибелта е удушаване, показват проверяващите. Автомобилът с тялото на убития бе открит леко опожарен в гориста околност, в региона на Витоша, по пътя за хижа „ Алеко ".

На 30 януари Апелативният съд реши да остави в ареста двете дами. На 30 април Софийският апелативен съд пусна под домакински арест Габриела Славова-Пеева.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР