Кралското семейство е на нокти. Чака нова изненада от блудните

...
Кралското семейство е на нокти. Чака нова изненада от блудните
Коментари Харесай

Бъкингам на нокти. Чака нова изненада от Хари и Меган

Кралското семейство е на нокти. Чака нова изненада от блудните херцози Хари и Меган безусловно още идната седмица. Това излиза наяве от думите на кралския специалист Ричард Фицуилиамс пред Express.co.uk. Той  описа херцога и херцогинята на Съсекс като " безусловно непредсказуеми " във връзка с техните работни планове.

Меган Маркъл неотдавна разгласи идния си анимационен сериал с Netflix, в който основен воин е дребният принц Джорд. Хари пък се ангажира с документален сериал за игрите Invictus и се чака да издаде записките си.

На въпрос за бъдещите планове на двойката, Ричард Фицуилиамс сподели пред Express.co.uk: „ Притеснението ще пристигна, в случай че създадат нещо общо с кралското семейство.

„ Единственото нещо, което можете да кажете за Съсексови, е, че те са безусловно непредсказуеми и вие просто не знаете - това е всичко, което може да се каже. Може да ни изненадат идната седмица. Току що чухме за книгата на Хари! ". Принц Хари разгласи на 19 юли, че е сключил договорка, с цел да пусне записките си през есента на 2022 г.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР