Кралският монетен двор на Великобритания обяви началото на издаването на

...
Кралският монетен двор на Великобритания обяви началото на издаването на
Коментари Харесай

В UK пускат уникална златна банкова карта

Кралският монетен двор на Англия разгласи началото на издаването на дебитни банкови карти, направени от чисто злато, оповестява БГНЕС. Картата ще бъде от 18-каратово злато, а името и подписът на притежателя ще бъдат гравирани в благородния метал. Притежателите на тези карти ще имат достъп до разширени банкови функционалности и привилегии, като да вземем за пример нулев % при осъществяване на интервенции във валута или денонощна услуга „ консиерж “ за пътешестване. Картата е създадена взаимно с платежната система Mastercard и компанията Compplish Financial, занимаваща се с технологии на електронните заплащания. Това е първата банкова карта от доблестен метал в света.

„ Платежната карта, направена от чисто злато, е предопределена за тези, които желаят да имат достъп до изключителни банкови привилегии… и за тези, които ценят висококачествените първокласни артикули, с които могат да заявят себе си “, се споделя в изказването.

Изпълнителният шеф на монетния двор Ан Джесъп съобщи, че издаването на карти от чисто злато е самопризнание за „ възходящото потребителско търсене на неповторими и първокласни разплащателни карти “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР