Кралският експерт Ричард Фицуилямс заяви, че последиците от книгата на

...
Кралският експерт Ричард Фицуилямс заяви, че последиците от книгата на
Коментари Харесай

Експерти: Последиците от мемоарите на Хари ще бъдат мащабни и силно разрушителни

Кралският специалист Ричард Фицуилямс съобщи, че последствията от книгата на принц Хари ще бъдат " огромни и мощно разрушителни ". Книгата ще се споделя " Spare " и ще излезе на пазара на 10 януари 2023 година

Според Фицуилямс заглавието е " сензационно " и " допуска, че Хари не се е чувствал скъп ".
 
                             

В известието си за пресата Penguin Random House разказва наличието на автобиографията на херцога на Съсекс като " сурова, неподправена почтеност ", което съгласно Фицуилямс кара Бъкингамския замък " да бъде доста угрижен, изключително откакто това са първите месеци от ръководството на крал Чарлз ".

" Несъмнено ще има изявленията, сериали и безкрайни спекулации за тези записки ", споделя Фицуилямс и прибавя, че съгласно него 38-годишният принц " е трябвало да изчака доста години ", с цел да опише историята си, написа Дир.бг.

" Дори Едуард VIII, по това време херцог на Уиндзор, е чакал до 1951 година, преди да бъде оповестена " Историята на краля " - отбелязва той.
 
                             

" Възмездието на Чарлз може да включва отвод от предоставяне на купите принц и принцеса на децата им и даже лишаване на личните им трофеи на херцог и херцогиня на Съсекс ", споделя различен специалист - Борковски за Хари, брачната половинка му Меган Маркъл и децата на двойката.

Официалната гала по коронясването на Чарлз ще се състои на 6 май 2023 година, навръх 4-ия рожден ден на внука му принц Арчи от Съсекс.

Има съмнения, че Чарлз ще забрани на Хари да взе участие в церемонията по коронацията му, в случай че книгата е сериозна към кралицата-консорт Камила.

" Едно е Хари да атакува Чарлз, той може да го одобри с достолепие. Но в случай че Хари го накара да избира, като се нахвърли върху Камила в книгата си, не се колебая, че той ще избере Камила ", съобщи наскоро източник пред Daily Beast, като добави, че новият монарх " мощно пази " втората си брачна половинка.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР