Кралицата не успя да присъства на Денят на Британската общност,

...
Кралицата не успя да присъства на Денят на Британската общност,
Коментари Харесай

Елизабет II пропусна грандиозен празник. Какво е състоянието й

Кралицата не съумя да участва на Денят на Британската общественост, годишен празник на нацията от 1977 година насам, който се организира във втория понеделник на март. Кралското семейство се събира за специфична работа в Уестминстърското абатство, само че Елизабет Втора не бе там поради сложното ѝ напредване, написа " Daily Mirror ". Миналогодишното празненство беше анулирано заради пандемията, а предходната работа през 2020 година беше цялостна с кралски особи от херцога и херцогинята на Кеймбридж до принц Хари и Меган Маркъл и, несъмнено, кралицата.

Тази година обаче описът с гостите беше доста друг, защото има промени в кралското семейство през последните две години.

Говори се, че 95-годишната кралица изпитва възходящ дискомфорт, когато става въпрос за напредване. След като беше оповестено, че тя няма да участва, стана ясно, че наследникът на трона Чарлз ще съставлява Нейно Величество.

Принц Уилям и брачната половинка му Кейт също бяха там. Появата им през днешния ден в Уестминстърското абатство е единствено дни преди да тръгнат на едноседмично турне до Карибите, където ще посетят Белиз, Ямайка и Бахамските острови.

Сред тези, които пропущат празника, са Елизабет Втора, принц Андрю, Хари и Меган. В петък беше оповестено, че кралицата няма да участва на днешната работа за Деня на Британската общественост. За първи път от 2013 година насам тя пропуща събитието, защото на този ден тогава тя се възстановяваше от противен припадък на гастроентерит.

Преди това монархът не е отсъствал от службата за отбелязване на Деня на Британската общественост в продължение на 20 години, за финален път, когато е имала грип през 1993 година

Кралицата, която неотдавна се възвърне от Covid, се надяваше да се причисли към принц Чарлз, Камила, Кейт и Уилям на събитието на Британската общественост.

Решението не е обвързвано с някакво заболяване, а е с комфорта ѝ да стигне до и от службата.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР