Кралицата на попа Мадона определи строги правила за своите фенове,

...
Кралицата на попа Мадона определи строги правила за своите фенове,
Коментари Харесай

Мадона забрани телефони на концертите си

Кралицата на попа Мадона дефинира строги правила за своите почитатели, като неспазването им ще докара до изхвърлянето на нарушителите от концертите й.

"Ако някой употребява мобилен телефон на концерти ми, ще бъде изхвърлен от концертната зала”, отсече певицата в изказване във връзка 14-ия си студиен албум със символичното име Madame X.

Мадона желае да направи на турнетата си допустимо най-хубавото, по тази причина този път стигна до крайности.

Използването на мобилни телефони, смарт часовници, камери и сходни устройства няма да бъде разрешено

по време на концертите. Трябва да резервирате мястото си авансово, с цел да влезете в постройката, а откакто билетите ви поради мобилни телефони са анулирани, няма да можете да ги употребявате “, се показва още в изказването.

Изпълнителката ще ангажира компанията Yondr, която ще обезпечи заключващи се чанти за телефон, които могат да бъдат отключени след концерта.

Някои почитатели са се съгласили с молбата й, вярвайки, че певицата желае концертът да бъде „ почувстван “, а не непрекъснато да се гледа в телефона.

Наскоро Мадона се оплака от вредите, нанасяни от мобилните телефони, вярвайки, че те са я раздалечили с децата й. Синът й Дейвид беше лишен от телефона си, тъй като, както споделя тя, децата й са били захласнати от фотосите на други хора и са почнали да се съпоставят с тях.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР