Кралицата можеше лесно да прощава. Да се държи благородно в

...
Кралицата можеше лесно да прощава. Да се държи благородно в
Коментари Харесай

Съпругата на Петър Стоянов с уникален разказ за Елизабет

" Кралицата можеше елементарно да прости. Да се държи благородно в извънредно тежки обстановки и да бъде постоянно с високо вдигната глава ". Това разяснява Антонина Стоянова в изявление за Десислава Плевнелиева.Стоянова описа и за двете си персонални срещи с кралицата. Първата е по времето на активността й като посланик в българското посолство в Лондон. Тогава е измежду поканените на 70-годишния празник на кралицата.

" Тя мина протоколно през българската делегация, която се състоеше от посланика и мен. Беше извънредно засмяна и блага ", описа Стоянова. " Втората ни среща беше през 1998 година по време на формалното посещаване на президента във Англия. Аудиенцията трябваше да е 30 минути, само че продължи доста по-дълго.

Кралицата прояви изключителна ученолюбивост за новите събития в България, каква страна желаеме да бъде. Направи ми усещане нейното достойнство, доброжелателност. Излязох с доста леко сърце. Това беше огромна школа за бъдещите ми срещи с други монарси. След това тя изпрати принц Чарлз да посети България ", съобщи Стоянова, представена от Пловдив 24..

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР