Кралица Елизабет Втора ще отбележи в коледното си послание, че

...
Кралица Елизабет Втора ще отбележи в коледното си послание, че
Коментари Харесай

Кралица Елизабет: Годината не премина гладко

Кралица Елизабет Втора ще означи в коледното си обръщение, че и Англия, и нейното семейство са прежилели сложна година, като каже, че миналият интервал е бил " с неравности ", съобщи Асошиейтед прес.

Предварително записаното обръщение ще бъде излъчено през днешния ден във Англия и Британската общественост. То беше записано преди брачният партньор на кралицата - принц Филип, да постъпи в болница в Лондон като защитна мярка.

Откъси от посланието, които Бъкингамският замък популяризира авансово, демонстрират, че кралицата признава компликациите през миналата година.

Говорейки за потребността от помиряване и помилван, Елизабет споделя: " Пътят, несъмнено, не всеки път е равен, и на моменти тази година може да ни се е коствал прекомерно неравномерен, само че дребни крачки могат да донесат огромна смяна ".

Кралицата най-вероятно има поради лъкатушещия път на Обединеното кралство за овакантяване на Европейския съюз, както и неблагополучия в кралското семейство.

Лъкатушенето докара до продължителна политическа невъзможност. От нея беше открит излаз едвам по-рано този месец, когато гласоподавателите дадоха на борещите се за Брекзит консерватори задоволително болшинство в Народното събрание,

Проблемите на кралското семейство включваха отдръпването на принц Андрю от публични отговорности поради пагубното му телевизионно изявление, в което той отбрани другарството си с наказания за полови закононарушения Джефри Епстийн.

Семейството претърпя и раздор сред принц Уилям и принц Хари, който отпътува със брачната половинка си Меган и дребния им наследник Арчи за Канада, вместо да прекара коледните празници в имението Сандрингам.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР