Кралица Елизабет Втора, баба на принцовете Уилям и Хари, с

...
Кралица Елизабет Втора, баба на принцовете Уилям и Хари, с
Коментари Харесай

Шок: Какво отказала Елизабет II на Хари

Кралица Елизабет Втора, баба на принцовете Уилям и Хари, с единия била майка, с другия мащеха, съгласно две публикации в " Daily Mirror ", написа " Дир ". В едната се споделя по какъв начин отказала да даде на Хари по-голям дом, за разрастващата му се фамилия, а в другата по какъв начин предложила на Уилям своя резиденция, която не е употребила до момента.

След сватбата херцозите на Съсекс искали да се реалокират в по-голяма къща, с цел да основат семейство и отишли при кралицата с тази концепция. Според " Sunday Times " двойката попитала кралицата дали могат да живеят в замъка Уиндзор. Но бабата на Хари отказала и вместо това им дала " Frogmore Cottage ", резиденция, която също се намира в градчето Уиндзор. Но въпреки всичко не е замъка. Макар да имало празни спални в Уиндзор, тя решила, че това ще бъде неуместно.

Преди раждането на Арчи, двойката се преместила в дома си " Frogmore Cottage ", по-късно от предстоящото заради закъснение на ремонтните действия. Резиденцията била преустроена тъй че да има четири спални и една детска стая. Имотът се разполага на 655 акра и е в Малкия парк на Уинздор. 

В същото време, излиза наяве, че кралицата, която прекарва Коледа и Нова година в замъка Уиндзор, се посочила много великодушна към Уилям и Кейт. Тя има една резиденция в Уиндзор, в която в никакъв случай не е живяла и желала да я даде на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Тази резиденция е " Форт Белведере ", която е издигната сред 1750 и 1755 година за принц Уилям Август, като архитектура е в готически жанр и домът е бил именуван " Фортът " от доста членове на кралското семейство. Фортът, който има седем спални, езеро и близка горичка, се намира в Кралския парк, който е на юг от градчето Уиндзор при границата със Съри.

В момента се отдава чартърен от " Crown Estate ". Миналата година осведомени рапортуваха, че принц Уилям и Кейт са хвърлили око на мястото и желаят да се реалокират във Форта.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР