Краката издават много за нашето здраве. Ето за какви заболявания

...
Краката издават много за нашето здраве. Ето за какви заболявания
Коментари Харесай

Краката ви издават за тези 10 болести

Краката издават доста за нашето здраве. Ето за какви болести алармират някои признаци и признаци, свързани с долните крака.
1. Болест на артериите
Косъмчетата по пръстите на краката не са привлекателна панорама най-много за дамите, само че те са симптом на положително здраве. Липсата им се свързва със заболяване на периферните артерии, при което мазнините и калцият се натрупват по стените им. Когато артериите са запушени, до крайниците не доближава кислородната кръв, изпомпвана от сърцето.
2. Гъбични инфекции
Следете ноктите на краката си за промени. Ако те стартират да се удебеляват и кожата към тях се отделя елементарно, това може да е знак, че имате гъбична зараза. Най-рискови места за предаване на болестта са фитнес залите и спа центровете.
3. Артрит или подагра
Ако палецът на крайници ви е издут или мъчителен, това може да е симптом на подагра. Това заболяване е тип артрит, предизвикан от високо количество на пикочната киселина. Пиенето на прекалено много алкохол усилва равнището на пикочна киселина в организма, тъй че пийте задоволително вода, с цел да помогнете на тялото си да изхвърли пикочната киселина.
 

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР