Крах претърпя и вторият опит на председателя на Народното събрание

...
Крах претърпя и вторият опит на председателя на Народното събрание
Коментари Харесай

Провал на президентските избори. Причината

Крах претърпя и вторият опит на ръководителя на Народното събрание Ива Митева партиите да си кажат коя дата са си харесали от календара за президентския избор.

Отново представителите на парламентарните групи са си замълчали и не са предложили възможни дати за президентските избори.

От управленията на ПГ са се оправдали, че чакат да видят по какъв начин ще завърши опитът за кабинет при третия мандат и дали се отива изрично на парламентарни избори.

Това е принудило председателката на Народно събрание да излезе от безплодната обстановка с предлагането да бъде изслушана шефката на ЦИК Камелия Нейкова. Така идната седмица в сряда Нейкова ще пристигна рано сутринта в Народното събрание, с цел да обясни пред председателския съвет каква е техническата подготвеност на комисията за избори две в едно и евентуално да каже, че комисията ще се съобрази, каквото и да решат.

Ако се получи избори " две в едно ", ще бъде съревнование " две в едно ", ние няма да се противим на никакви дати, сподели Татяна Дончева от ПГ " Изправи се БГ!Ние идваме! ".

Според нея, " в случай че няма вразумление, да се вкарва на някого принудително ум, не е реалистична задача ". Ние, каквото е зависело от нас, считам, сме го създали до момента и ще създадем оттук-нататък, акцентира депутатът. Ключът е у " ИТН ", безапелационна е тя.,
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР