Кръгла маса посветена на 140 години Предучилищно образование в България,

...
Кръгла маса посветена на 140 години Предучилищно образование в България,
Коментари Харесай

В Перник се проведе кръгла маса посветена на 140 години Предучилищно образование в България

Кръгла маса отдадена на 140 години Предучилищно обучение в България, се организира в дребния салон на Двореца на културата.

Темата на събитието бе „ Заедно с децата на новото време “. В кръглата маса, проведена от ДГ № 6 „ Българче “, ДГ № 11 „ Знаме на мира “ и ДГ № 5 „ Вела Пеева “ се включиха седем детски градини от община Перник.

Педагогически експерти показаха положителни практики от ежедневната си работа с децата в предучилищна възраст под формата на презентации, видеа и игри. Гостите, огромна част от които също преподаватели почерпиха опит от препоръчаните им материали. На събитието бяха връчени и грамоти за принос към българския народен комитет за предучилищно обучение – ОМЕП на хора отдали съзнателния си живот на предучилищното обучение.

На събитието участваха още началникът на РУО- Перник Ваня Коконова, Габриела Стоева – старши специалист по организация на междинното обучение, проф. дн Розалина Енгелс – Председател на Български национален комитет (българска политическ – ОМЕП, ръководителите на Областната и Общинска организация на съюза на работодателите в системата на националната култура, Председателите на синдиката на българските учители и „ Подкрепа “, кметът на кметство „ Изток “ Десислава Стоянова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР