Който не е усетил спънките на ретроградния Меркурий през последните

...
Който не е усетил спънките на ретроградния Меркурий през последните
Коментари Харесай

Край на опасния Меркурий, идват прекрасни 2 седмици

Който не е усетил спънките на ретроградния Меркурий през последните три седмици, може да се назова любимец на ориста. Но всички останали, които бяха налегнати от меланхолия поради безпаричие, провалени покупко-продажби и пътувания, както и компликации в любовта, към този момент могат да си отдъхнат. 

Планетата, която прави тези пакости, от през днешния ден към този момент стартира да се движи на естествен ход. Затова и астролозите настояват, че Февруари се обрисува като доста удобен месец за всички сфери на живота, изключително за финансите и работата. Ще бъде ярко и безпроблемно време. 

Няма да има петък, 13-и,

няма да има затъмнения, даже и магнитните стихии ще са спорадични.

Използвайте обстановката, с цел да получите нови познания, нова работа, да си извършите дребни дарове, да осмислите старите си хрумвания.

Ако желаете да спечелите пари, няма по-благоприятно време тази година.

Имате време да помислите цяла седмица, тъй като през последните две седмици от месеца благополучието ще забърза хода си. Това е по този начин, тъй като същият този Меркурий, който ни вбесяваше с трудностите, които си слагаше до през днешния ден, влиза в приятелския към него знак Водолей и дружно  водят към финансови върхове. 

Престоят в знака Водолей ще увеличи креативната ни интензивност и ще даде опция да създадем скок към триумфа и щастието

Разбира се, въпреки това да е най-благоприятният месец на годината, резултатите няма да дойдат, в случай че си стоите у дома и чакате успехът да ви откри. 

Затова е доста значимо занапред да поискате смяната и да вземете решение за  бъдещите си цели в живота. Второто нещо, от което се нуждаете, е да се вслушате в интуицията си - тя ще бъде доста мощна, изключително в комплицирани и изключителни обстановки. Третото изискване е да се върнете към концепциите, които са ви вдъхновявали по-рано, само че сте съумели да ги реализирате. Опитайте в този момент, може би изискванията са се трансформирали и към този момент сте доста по-подготвени за следствията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР