Коя е новата жена на Кубрат Пулев, която направи боксьора

...
Коя е новата жена на Кубрат Пулев, която направи боксьора
Коментари Харесай

Първи подробности за жената на Кубрат Пулев.Дъщеря на прочут бизнесмен

Коя е новата жена на Кубрат Пулев, която направи боксьора най-щастливия мъж на земята, дарявайки го с две деца?

Розали Петрова е щерка на известния в предишното петрички предприемач и експрезидент на ФК „ Беласица “ Костадин Лялев, разкри „ Струма “.
-->
Интригата коя е хубавицата, която заплени сърцето на Кобрата, се завъртя в медиите, откакто персонално той в края на предходната година разкри, че е станал татко на момиченце, което се споделя Христина, на името на неговата майка. Преди дни пък гръмна новината, че на 2 февруари в АГ болница „ Шейново “ му се е родил наследник, който е кръстен Спартак.

За новата обичана на Кубрат Пулев се заприказва преди към 3 година, след края на 12-годишния любовен разказ с фолкпевицата Андреа, с която бяха сгодени. Тогава изплува името на брокерката Розали Петрова от София, която заживяла в един парцел с боксьора, само че никой не направи връзка с нейното родословно родословие от Петрич. Може би тъй като именитият й татко по документи е Костадин Христов Петров, а е известен като Лялев. Навремето на татко му са казвали Ристо Лялето, а по-късно и на него.

Петричкият предприемач има три дъщери – една от първия си брак и две от втория. Втората му брачна половинка е Елена Халачева, щерка на някогашния кмет на Петрич Неделко Халачев. От брака си имат дъщери, едната от които е Розали. Момичетата са израснали в София, където се откриват да живеят. В Петрич с изключение на като президент на футболния тим и покровител на хандбалния клуб, който по негово време е 3 години първенец на България, в първите години на демокрацията Костадин Лялев се занимаваше с ресторантьорски бизнес – държеше паметния ресторант „ Яворите “ в Петрич и кръчма в Банско. Впоследствие изнесе бизнеса си във Варна, където живее и все още с третата си жена.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР