Коя е готвачката, по която всички мъже по света полудяха?

...
Коя е готвачката, по която всички мъже по света полудяха?
Коментари Харесай

Всички се питат коя е тази готвачка, по която мъжете полудяха

Коя е готвачката, по която всички мъже по света полудяха? Отговорът ще ви смае – Лолита на Гришо.

Лолита Османова изненада хилядите си почитатели в " Инстаграм ", влизайки в ролята на готвачка. Официалната другарка на Григор Димитров, въпреки двойката да не се е появявала дружно от няколко месеца, сподели кулинарни умения в ефир дружно с известни съветски началник Давид Петрос, съобщи БЛИЦ.
-->


Красавицата записа свое лично предаване и го показа с десетките си хиляди почитатели в обществените мрежи.

Видеото е снимано в известния ресторант " На Мосфильмовской ", който се намира в центъра на Москва.Отзивите за уменията на русокоската като готвачка и водеща са повече от положителни. Приятелите на милиардерската дъщеря я насърчават да продължи в същия дух, а някой даже я поучават да се ориентира към кариера в малкия екран.



Османова направи вкусни палачинки по съветски. Те са назовават блини и са измежду най-популярните локални ястия, които се подготвят от брашно с елда.

Напоследък Лолита все по-често се задържа в родината си, а не в дома си в Монако. Това в допълнение подклажда слуховете, че най-вероятно с Григор Димитров са разграничени, само че за момента нито един от двамата не оповестява какво се случва при тях, нито пък са разгласявали завършек на връзката си.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР